Skip to main content

In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city?

  In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Questions 1. In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Answer. Washington DC Questions 2.As per Nepal & China what has increased in height by about 86 cm more than the previous measurement done by India in 1954? Answer. Mount Everest Questions 3. The Climate Ambition Summit 2020 organised by UN marked the fifth anniversary of what? Answer. Paris Agreement Questions 4.Which city is this , that has hosted an Olympics and a World Cup final in the last decade? Answer. Rio De Janeiro Questions 5.  Which of these would you use while playing this sport? Answer. Mongolian Draw

In December 2020, Margaret Keenan, a British grandmother of four, became the first person in the world to receive what?

 In December 2020, Margaret Keenan, a British grandmother of four, became the first person in the world to receive what?




Questions 1. In December 2020, Margaret Keenan, a British grandmother of four, became the first person in the world to receive what?


Answer. Pfizer's COVID-19 vaccine



Questions 2. Breaking, that was introduced in the Olympics for 2024, is the official name for which competitive 'sport'?



Answer. Breakdancing



Questions 3. Frank Carney, who recently passed away, started which popular fastfood chain in 1958?



Answer. Pizza Hut



Questions 4.In this Oscar winning Disney movie, this robot falls in love with which other robot?



Answer. EVE



Questions 5.  Found in Frankfurt, Germany, this installation is dedicated to what currency?


Answer. Euro

Comments

Popular posts from this blog

In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city?

  In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Questions 1. In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Answer. Washington DC Questions 2.As per Nepal & China what has increased in height by about 86 cm more than the previous measurement done by India in 1954? Answer. Mount Everest Questions 3. The Climate Ambition Summit 2020 organised by UN marked the fifth anniversary of what? Answer. Paris Agreement Questions 4.Which city is this , that has hosted an Olympics and a World Cup final in the last decade? Answer. Rio De Janeiro Questions 5.  Which of these would you use while playing this sport? Answer. Mongolian Draw
  In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds? Questions 1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds? Answer. Dutee Chand Questions 2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate? Answer. Mahatma Gandhi Questions 3. 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective? Answer. Sherlock Holmes Questions 4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university? Answer. Harvard Questions 5.   One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university? Answer. University of California, Berkeley Questions 6.  While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai? Answer. Malala Yousafzai Question...