Skip to main content

In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city?

  In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Questions 1. In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Answer. Washington DC Questions 2.As per Nepal & China what has increased in height by about 86 cm more than the previous measurement done by India in 1954? Answer. Mount Everest Questions 3. The Climate Ambition Summit 2020 organised by UN marked the fifth anniversary of what? Answer. Paris Agreement Questions 4.Which city is this , that has hosted an Olympics and a World Cup final in the last decade? Answer. Rio De Janeiro Questions 5.  Which of these would you use while playing this sport? Answer. Mongolian Draw

Who topped the 'Kotak Wealth Hurun - Leading Wealthy Women' list in 2020?

 Who topped the 'Kotak Wealth Hurun - Leading Wealthy Women' list in 2020?



Questions 1. Who topped the 'Kotak Wealth Hurun - Leading Wealthy Women' list in 2020?


Answer. Roshni Nadar


Questions 2. As of December 2020, The Monetary Policy Committee of RBI kept what at 4 per cent?



Answer. Repo rate


Questions 3. Which of these cricketers made his debut in the 1st pink ball Test between India and Australia?



Answer. Cameron Green



Questions 4.This statue is located in which country, whose national airlines is named after a mythical bird?



Answer. Indonesia



Questions 5.  This the interior of a car made by which company?


Answer. Tesla

Comments

Popular posts from this blog

In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city?

  In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Questions 1. In Wonder Woman 1984, Diana Prince is shown working at the Smithsonian Institution in which city? Answer. Washington DC Questions 2.As per Nepal & China what has increased in height by about 86 cm more than the previous measurement done by India in 1954? Answer. Mount Everest Questions 3. The Climate Ambition Summit 2020 organised by UN marked the fifth anniversary of what? Answer. Paris Agreement Questions 4.Which city is this , that has hosted an Olympics and a World Cup final in the last decade? Answer. Rio De Janeiro Questions 5.  Which of these would you use while playing this sport? Answer. Mongolian Draw
  In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds? Questions 1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds? Answer. Dutee Chand Questions 2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate? Answer. Mahatma Gandhi Questions 3. 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective? Answer. Sherlock Holmes Questions 4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university? Answer. Harvard Questions 5.   One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university? Answer. University of California, Berkeley Questions 6.  While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai? Answer. Malala Yousafzai Question...