In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?
Questions 1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?
Answer.Dutee Chand
Questions 2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate?
Answer. Mahatma Gandhi
Questions 3. 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective?
Answer. Sherlock Holmes
Questions 4.Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?
Answer. Harvard
Questions 5. One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?
Answer. University of California, Berkeley
Questions 6. While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?
Answer. Malala Yousafzai
Questions 7. The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?
Answer. Nike
Questions 8. The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore's student, Ananda Samarakoon?
Answer. Sri Lanka
Comments
Post a Comment